DOSZFESZT Szabadegyetem 2023

A Doktoranduszok Országos Szövetsége (a továbbiakban: DOSZ) 1994 óta látja el Magyarországon a doktori képzésben résztvevők érdekképviseletét és érdekvédelmét, mely tevékenysége mellett több fontos és kiemelendő feladatot is ellát.

A DOSZ idén negyedik alkalommal, 2023. szeptember 1. és 3. között a Debreceni Egyetemen rendezte meg a DOSZFESZT Szabadegyetemet, mellyel kötetlenebb keretek között kínált szakmai és kapcsolatépítési lehetőséget biztosítani a rendezvény résztvevői számára. Az előadások, workshopok és kerekasztal-beszélgetések célja volt, hogy a doktoranduszokat felkészítse az előttük álló kutatói pálya kihívására.

Megtisztelő, hogy a DOSZ szakmai résztvevőként a TECHTRA-t is felkérte, melynek részeként intézetünket Dr. Dávid Ferenc tudományos munkatárs képviselte „Együttműködésben a jövő többcélú felhasználású technológiáért: a Technológiai Transzfer Intézet” című előadásával.

Bízunk benne, hogy a DOSZ és a TECHTRA együttműködése a jövőben is megmarad és közösen támogathatjuk a magyar doktoranduszokat kutatói céljaik elérésében.